Anne – Art

Wie ben ik !!!! 
Mijn naam is Anita Sterken-Soomers, geboren 25 juli 1958 te Kerkrade en tegenwoordig wonend en creatief bezig in Nuenen.
In mijn jeugd heb ik veel tijd doorgebracht in de prachtige natuur van Zuid Limburg.

De liefde voor de natuur met al zijn prachtige kleuren heeft mij artistiek geïnspireerd om nu te gaan schilderen. Nadat ik mijn meer dan 25 jarige loopbaan in de gezondheidszorg vaarwel heb gezegd, heb ik de kreatieve kant van mijzelf de vrije loop gelaten.

Ik schilder nu zo’n 15 jaar, ben begonnen met een cursus bij het toenmalige CAN , workshops bij o.a. Galerie Bonnard en meerdere jaren de Master Class bij Frans Manders in Heeze.
Verder heb ik een Kunsttraject gevolgd bij Academie Filarski in Schijndel. Hier ben ik geïnspireerd geraakt in andere technieken. Deze kan ik combineren in de schilderijen die ik maak.  BV: Mixed Media –  Plexiglas techniek – Collages
Het meeste van mijn werk balanceert tussen impressionisme en abstracte kunst.

Keramiek is ook nog een van mijn hobby’s. Ik vind het een uitdaging om een werkstuk een apart glazuur te geven. Net als mijn schilderijen die ik graag een artistieke touch geef.De laatste tijd ben ik heel veelzijdig bezig en daarom wil ik mijn werk laten zien bij Kunst met een grote T.

Anita Sterken-Soomers                             ANNE

Avontuur – 30 – 80 cm – techniek: Mixed Media in Acryl

Mixed media in acryl

Ga naar de inhoud